Under titlen "365 Algarve" lancerer Algarves Turistråd i oktober 2016 et stort kulturelt vinterprogram, der har til formål at gøre Algarvekysten endnu mere attraktiv uden for badesæsonen.


Silves på Algarve

De fleste turister kommer til Portugals sydlige provins i sommerhalvåret på grund af klimaet, strandene og det gode regionale køkken, mens det om vinteren typisk er golf, cykling, vandring, træningsophold eller de meget populære langtidsophold, som er trækplasteret.

Det er dog et fåtal af de omtrent 7 millioner udenlandske turister, som årligt besøger regionen, der tænker på, at Algarve er en region med en lokalbefolkning på over 450.000 mennesker og et rigt kulturelt og kunstnerisk udbud.

365 Algarve er kommet til verden på denne baggrund, og vil gøre det lettere for både lokalbefolkningen og for regionens mange besøgende at danne sig overblik over de mange spændende begivenheder. 365 Algarve vil desuden medføre en betydelig stigning i antallet af forestillinger, udstillinger og events. Helt konkret indeholder programmet 63 kunstneriske projekter og 1023 forestillinger og præsentationer indenfor musik, dans, teater, udstillinger, underholdning og meget andet.

Første version af 365 Algarve finder sted i perioden fra oktober 2016 til maj 2017. Yderligere oplysninger kan findes via dette link365 Algrave

Ifølge de seneste officielle statistikker, er Algarve mere populært end nogensinde tidligere. I forhold til rekordåret 2015 er antallet af udenlandske overnatninger steget med 13% i de første 7 måneder af 2016. Også på det danske marked, hvor trafikken er steget med hele 23% i forhold til 2015 går det fint med salget til Algarve.

Dette er en pressemeddelelse udsendt af Visit Portugal / Visit Algarve