Er du på udkig efter en billig afbudsrejse til Madeira, kan du søge efter restpladser i rejsesøgemaskinen, der finder afbudsrejser fra samtlige flyselskaber og hoteller på Madeira. Du kan også søge efter afbudsrejser hos charterbureauerne, der udbyder rejser til Madeira.


Nyd den smukke natur på en billig afbudsrejse til Madeira

Afbudsrejser til Madeira finder man oftest i lavsæsonen, som er november til midten af december, men du kan også være heldig at finde billige restpladser i januar og februar. Jul og nytår er absolut højsæson på Madeira ligesom perioden fra marts omkring påske til og med blomsterfestivalen, der finder sted hvert år i slutningen af april. I august og september holder portugiserne ferie og folk fra fastlandet i Portugal valfarter til Madeira og Porto Santo for at nyde det milde klima. En pakkerejse til Madeira koster normalt fra. ca. kr. 3.500 og det er uanset om du vælger en charterrejse eller en pakkerejse fra et af de mange rejsebureauer, der har Madeira på rejseprogrammet.

Hvis du bruger lidt tid på at søge efter billige rejser i rejsesøgemaskinen, kan du være heldig at finde en afbudsrejse med flybillet og hotel til ca. 1.500 til 2.000 kr. Du skal dog regne med at en afbudsrejse til Madeira normalt bliver solgt i prislejet 2.000 til 3.000 kr. for fly og hotel. Fra Danmark kan du flyve direkte til Madeira fra København, Billund og Århus lufthavn, men det er kun i højsæsonen, at der er direkte fly fra Billund og Århus, hvorfor det er sjældent, at der er afbudsrejse fra disse lufthavne. Derimod er der gode chancer for at finde billige rejser med afrejse fra Københavns lufthavn Kastrup. Spies rejser arrangerer charterrejser fra København og Billund, Århus Charter har rejser til Madeira fra Århus lufthavn og endelig flyver SATA og Norwegian hver uge direkte fra Kastrup lufthavn til Funchal på Madeira.

Rejse-søgemaskinen her på Portugal.dk finder billige afbudsrejser og restpladser til Madeira fra de største rejsebureauer og flyselskaber, indtast dine ønsker og find en billig afbudsrejse!