Terceira giver sine besøgende mange muligheder for aktiviteter og oplevelser. Det er noget for hele familien, og børnene kommer ikke til at kede sig.


Tyrefægtning på Terceira. Der er dog ingen der siger din aktive ferie skal gå denne vej...

Sport på Terceira

I nærheden af Algar do Carvao breder en 18 hullers golfbane sit grønne græstæppe ud over de blødt afrundede bakker. Angra do Heroismo og Praia da Vitoria byder på gode muligheder for at øve sig i sejlsport, windsurfing og vandskisport.

Udforsk Terceiras grotter

Huleforskere kan få tilfredsstillet deres nysgerrighed ved at undersøge grotter, der nærmest giver en følelse af at komme ind i jordens indre. Grotterne fascinerer hele familien og er en af de oplevelser, man bør unde sig selv og sine rejsefæller.

Vandreture på Terceira

Oplev nye udsigter ved hvert skridt. Læg mærke til den charmerende sti, som bugter sig igennem marker, eller havet set fra toppen af en klippe eller hvide huse, omkranset af blomster. De mange åbne landskaber inviterer gæster til en spadseretur gennem grønne marker og blomsterenge, mens de, der er til mere udfordrende aktiviteter, vil kunne lide en vandretur op ad Serra de Santa Barbara og Pico Alto, hvor de vil nyde udsigten og begejstres over landskabet med de mange forskellige grønne nuancer, indrammet af havet og himlens dybblå farver.

Fiskeri og jagt på Terceira

Terceira ligger midt i Atlanterhavet, som er fuldt af fisk, og giver for lystfiskeren, der fisker fra klipperne, mulighed for at fange bl.a. havål, Jack Grevalle, makrel, brasen og sværdfisk. De bedste fiskeområder ligger ved Angra do Heroismo, Sliveira, Sao Maleus, Pesqueiro, Biscoitos, Praia da Vitoria, Porto Martins, Porto Novo og Porto Judeu. Der findes kaniner over hele øen, og de kan jages hele året. Området omkring Pico Alto er et af de mest populære områder til kaninjagt.