New York Times har udnævnt Algarve til et af verdens bedste rejsemål i 2012. Portugals sydlige region roses blandt andet for sine strande og milde klima.


Foto: Alquiler de Coches

New York Times‘ favoritliste over 45 af verden rejsemål indtager Algarve 29. pladsen foran rejsemål i blandt andet Italien, Frankrig og Costa Rica. Førstepladsen på årets liste indtages af Panama.

Fornyelse i Algarve

Algarve kendes ude i verden først og fremmest for sine smukke strande og solrige vejr. Avisen beskriver da også Algarve som en “solbeskinnet region”, der i mange år har tiltrukket mange nordeuropæiske charterturister. Men fremhæver samtidigt, at Algarve er i færd med at fornye sig selv med mere fokus på kvalitet, ægthed og bæredygtighed, hvilket sammen med en række nye eller renoverede hoteller vil tiltrække en bredere kundegruppe fremover.

Turismen er vigtig for økonomien i Algarve, og som en af de populæreste dele af Portugal modtager Algarve da også omkring 7 millioner årligt. Desuden har mange udlændinge, heriblandt skandinavere, slået sig ned permanent her, hvor pengene rækker længere og solen er gavmild.

Rejser til Algarve

Du kan læse meget mere om rejser til Algarve her på hjemmesiden. Læs f.eks. Kulturrejser Europas nye langtidsferier i Algarve.