Den irske rejsebranche har i den 19. udgave af "Irish Travel Industry Awards" kåret Algarve som "Best Sun Destination".


Algarvekysten. Kilde: Mário José Martins

Irsk Travel Awards

Begivenheden har til formål at kåre lokale og udenlandske turistvirksomheder i 22 forskelle kategorier. Arrangementet kan sammenlignes med det danske “Danish Travel Awards”, som finder sted i Danmark hvert år omkring november måned.

Portugal i top

I 2011 udgaven af “Irish Travel Industry Awards” har Portugal udmærket sig med udnævnelsen af Algarve, samt det portugisiske turistbureau i Dublin, der ligeledes blev nomineret i kategorien som “Bedste udenlandske turistbureau i Irland”.
I “Best Sun Destination”-kategorien konkurrerede Algarve med spanske Costa del Sol og Lanzarote, plus Florida og Tyrkiet.

Portugal bedste rejseland

Ved de danske “Danish Travel Awards” har Portugal i de senere år ligeledes flere gange opnået første- eller andenpladsen som “Bedste udenlandske turistbureau i Danmark”, og blev i 2008 kåret som “Bedst turistland i Europa”.
Både i Irland og Danmark tildeles priserne efter afstemning blandt henholdsvis den irske og danske rejsebranches aktører.

Rejser til Algarve med masser af sol

Algarve, som udgør Portugals sydligste del, er velsignet med et indbydende klima året rundt. Mens Nordeuropa oplever vinter, er Algarves natur og temperatur i fuldt forår. Algarve er kendt for at have mere end 3000 solskinstimer om året, og derfor for mange europæere et oplagt rejsemål i vinterhalvåret. På en rejse til Algarve kan man kombinere talrige oplevelser, der går lige fra at opdage den smukke natur, følge trækfuglene i Formosas naturpark og til at spille golf på nogle af Europas bedste golfbaner. Man bør selvfølgelig også smage på de nye fremragende vine, der bliver produceret i området samt slappe af i et af de idylliske fiskelejer og prøve Algarves udsøgte gastronomi.