Algarve i Sydportugal er for fjerde år i træk blevet kåret til den bedste europæiske golf region af det tyske golfmagasin “Golf Magazine”.


Kilde: Dan Perry

Bedste golf-magasin

Algarve blev valgt fremfor konkurrenterne Andalusien og Belek beliggende i Tyrkiet.”Golf Magazine” betragtes som det bedste faglige magasin inden for denne sportsgren på de tysktalende markeder. Det udkommer månedligt med et oplag på 57.000 eksemplarer, med et gennemsnit på 270.000 læsere per udgave.

Kvalitet vinder altid

Magasinets chefredaktør Dieter Geschke udtalte ved prisoverrækkelsen, at ”Algarves popularitet blandt vores læsere forbliver uændret. Derfor er det ikke underligt, at prisen tildeles for fjerde gang i træk. Kvaliteten vinder altid. Tillykke”.

Algarve – golf i verdensklasse

Algarve er bestemt en oplagte destination for golfspillere, men også for livsnydere. Algarve har 35 fantastiske golfbaner fordelt på hele provinsen, som alle er blevet tegnet af verdenskendte golfbanearkitekter som f.eks. Trent Jones, og tilpasser sig perfekt Algarves smukke landskab. Regionens milde og indbydende klima gør, at man kan spille golf året rundt og bo på charmerende golfhoteller eller andre af de utallige former for indkvartering.