Algarve et er dejligt rejsemål når familien skal på ferie. I sommers gik vores ferie til Albufeira på Algarve 2 voksne og 2 børn på 7 og 13 år. Vi boede på ferielejlighederne Do Parque, som ligger direkte med udsigt over havet og få meter til stranden.

At komme til Algarve med hele familien er en rigtig go oplevelse da temperaturen ligge på den behagelige side af de 30 grader, dette skyldes at den kølige Atlanterhavs luft som strømmer stille ind over Algarvekysten.

Vælger du som os Algarve som rejsemål med børn venter der super sandstrande, og om dem kan man kun sige de er fantastiske til børn. Mange steder på Algarve kysten finder man små bugte hvor vandet hurtigt får en dejlig behagelig temperatur og der er mulighed for børnene at lege i vandkanten, og når vandet så trækker sig tilbage er der rig mulighed for børn og barnlige sjæle at gå på krabbe jagt mellem klipper og sten.

Kommer du længere ud mod Atlanten vil man kunne opleve et stort temperatur fald i vandet pga af de kolde strømme fra Atlanten, men her er vandet også helt klart helt inde ved kysten.

Om aften finder såvel lorkale som turister også ned på stranden hvor der spilles fodbold, eller man kan vælge gå og holde i hånd og lytte til havet der bruser ind mod kysten.

Husk at går man på standen på Algarve undersøg lige omkring tide vandet da der er en meget stor forskel på høj og lavvande.

Vi boede som sagt på Do Parque ved Albufeira og jeg kan varmt anbefale disse lejligheder, ok de er ikke nye, men store og så har man den flotte havudsigt og kort afstand til stranden.