Algarve er endnu engang blevet nomineret til prisen "Europas førende strand-rejsemål". Nomineringen er foretaget af det prestigefyldte World Travel Awards, som placerer Algarve i fornemt selskab: Andre nominerede til prisen er blandt andre de berømte strande ved Cannes i Sydfrankrig og Marbella i Spanien.


Få kan være i tvivl om, at Algarves strande har en skønhed, der er helt unik. Foto: Had01

Det er ikke den eneste nominering, Algarve har modtaget i den europæiske runde af konkurrencen.

Resorter og hoteller i Algarve også med i kapløbet om priser

Også mange af de steder, hvor man i Algarve indlogerer de solglade feriegæster, kan måske se frem til en fornem udmærkelse i august, når vinderne bliver fejret.

Det helt nye Conrad Algarve Hotel i Quinta do Lago er med i konkurrencen om priserne “Europas førende hotel”, “Europas førende resort” og “Europas førende golfresort”.

Det eksklusive gæsthus Vila Joya Hotel i Albufeira er til gengæld med i kapløbet om samme priser, men under kategorien “boutique hotels” – altså små hoteller med en særlig stemning, indretning eller charme. En type hoteller, der findes mange af i Portugal.

Det familievenlige Martinhal Beach Resort and Hotel i Sagres konkurrerer med andre kvalitets-familiehoteller i Europa om priserne “Europas førende familiehotel” og “Europas førende villaresort”.

Portugal har storslået golf-ry at leve op til

Portugal vandt prisen “Europas førende golf-rejsemål”, da World Travel Awards blev afholdt i 2012.

Det overraskede meget få golffans.

Portugals ry som fantastisk golf-destination har i mange år været uplettet. Men i år skal Portugal forsvare titlen overfor stærke konkurrenter som England, Frankrig, Tyskland, Skotland og Spanien.

Kun tiden kan vise, om Portugal får lov til at gentage succesen fra sidste år.

The World Travel Awards er en årlig prisuddeling, der fremhæver de fineste eksempler på veludført arbejde inden for hele verdens turisme- og rejseindustri.

I år fejrer begivenheden sin 20 års fødselsdag.

Vinderne bliver udvalgt via online stemmeafgivning, som professionelle i rejsebranchen kloden rundt deltager i.

I år kulminerer World Travel Awards europæiske runde i Antalya, Tyrkiet i august, hvor vinderne vil blive fejret.

Læs mere om Algarve