I dag starter årets fiskefestival i Lissabon, Peixe em Lisboa, hvor du de næste 10 dage kan gå på opdagelse i en spændende kulinarisk verden fyldt med alt godt fra havet.


De dygtige kokke vil demonstrere tilberedningen af gourmetretter. Foto: Peixe em Lisboa.

Peixe em Lisboa’16

Festivalen som løber frem til den 17. april, vil igen i år have deltagelse af en række mesterkokke fra ind- og udland. De vil sammen med 10 restauranter byde på talrige spændende “smagemenuer”, hvor du har chance for at forkæle dine smagsløg med nye, lækre indtryk.

Derudover indeholder festvalprogrammet en lang række præsentationer af gourmet-retter og sågar madkurser, hvor du selv kan prøve kræfter med de gode råvarer under kyndig vejledning. Der afholdes også konkurrencer, hvor unge, lovende kokke får deres kreationer bedømt af en jury.

Du kan med garanti også bruge lang tid på at beundre markedet med de fantastisk råvarer i form af smukke fisk og skaldyr. Ved denne 9. udgave af Peixe em Lisboa vil der på markedet desuden også være et bredt udvalg af andre gourmetprodukter – heriblandt søde sager og vine.

Fisk og hyggeligt samvær

Der er mange aktiviteter på fiskefestivalen i Lissabon for dig, som interesserer dig for gastronomi. Mange lokale og besøgende benytter dog i ligeså høj grad blot festivalens afslappede atmosfære til at nyde en kombination af gode smagsoplevelser og hyggeligt samvær.

Det summer derfor næsten altid af liv på festivalen, og der vil undervejs være forskellige musikoptrædener. Om aftenen den første søndag afholdes for eksempel ‘Fado Night’, hvor maden serveres til live Fado-musik.

Det koster 15 euro at få adgang til Peixe em Lisboa, som afholdes på Pátio da Galé i Terreiro do Paço. Deltagelse i kurser og prøvesmagninger koster ekstra. Børn op til 12 år har gratis adgang.

Læs mere på www.peixemlisboa.com