Her er du kommet til et virkelig dejligt lejlighedshotel med super beliggenhed nabo til byens smukke park fyldt med eksotiske planter og træer. Der er blot 500 m = ca. 5 minutters gang til Funchals gamle, fine katedral og den gamle bydel, og den samme afstand er der til havet med marinaen og krydstogthavnen. En spadseretur ad promenaden langs vandet er altid et dejligt, afslappende tidsfordriv.Atlântida Apartamentos har værelser/studios/lejligheder i flere størrelser, som kan passe på antallet af gæster, der rejser sammen. Fælles for alle er, at de har balkon, er smukt indrettet, holdt i flotte farver og udstyret med tekøkken med køleskab, mikroovn, opvaskemaskine, service, gryder og pander – kort sagt alt, hvad der behøves for at kunne kokkerere på egen hånd. Der er opholdsafdeling med lænestol, kabel-TV, skrivebord, gratis trådløs internetadgang samt godt badeværelse. Hotellet har desuden en terrasse på taget.

Der er et nyt fint indkøbscenter lige rundt om hjørnet og uendelige muligheder for hyggelige oplevelser i det gamle Funchal, hvor du også kan finde mange butikker. Restauranter, caféer og barer er absolut ingen mangelvare omkring hotellet, så der vil være rig lejlighed til at teste det gode lokale køkken. Gå en tur i
det farvestrålende lokale marked, Mercado dos Lavradores, i Rua Boa Viagem – her er der frugt, grøntsager og blomster i alle regnbuens farver og tag eventuelt kabelbanen op til byen Monte, der er kendt for sin fantastiske botaniske have med pragtfulde gamle træer, kunstfærdige stier, springvand og eksotiske blomster. En anden udflugt kan gå til den overdådige botaniske have, Jardim Botanico, hvor man ikke blot kan frydes over de mange eksotiske træ- og blomsterarter, men i tilgift får en fabelagtig udsigt over Funchal by og havet. Levada-vandringer, delfin- og hvaludflugter, snorkling og meget mere venter jer her på Madeira.

Adresse

Atlântida Apartamentos **** lejlighedshotel
Rua Ivens 24,
9000-046 Funchal, Madeira, Portugal