Træt af din sædvanlige løberute? Du kan stadig nå at melde dig til årets udgave af Azores Trail Run. Det er en oplagt chance for at tage hul på sommeren med en unik sports- og naturoplevelse på den smukke øgruppe midt i Atlanterhavet.Azores Trail Run 2017

Det er fjerde gang trailløbs-arrangementet afholdes på Azorerne, og ligesom tidligere vil løbet i år bestå af en række individuelle løb i udfordrende terræn. Hovedparten af løbene foregår på øen Faial, men som noget nyt er der også et enkelt løb på Pico, der er kendt for at have det højeste bjerg i Portugal – vulkanen Ponta do Pico (2.351 m).

Er du ikke kommet helt i mål med vinterens træningsprogram, kan du eventuelt vælge at deltage i et af de “korte” løb: Bays Trail (25 km), 10 Volcanoes Trail (22 km) eller Family Run Trail (10 km), der som navnet antyder er for hele familien, mens deltagerne i de andre løb skal være fyldt 18 år.

For dig som er i topform og har lyst til at udfordre dig selv, er Blue Island Trail på 70 km eller Faial Coast to Coast på 47 km oplagte valg. Løbet på Pico er på blot 3,5 km, som dog går stejlt opad (1040 højdemeter) det meste af vejen mod toppen af Ponta do Pico.

Azores Trail Run afholdes den 26-27. maj 2017. Sidste frist for tilmelding er 1. maj. Du kan se det fulde program og tilmelde dig på: www.azorestrailrun.com

Unikke naturoplevelser på Azorerne for hele familien

Arrangøren, Clube Independente de Atletismo Ilha Azul, forventer at trailløbet ligesom de tidligere år vil tiltrække eventyrlystne løbere fra en bred vifte af lande til Azorerne. Mange af disse vil formentlig medbringe deres familie og benytte dagene op til og efter løbet til at udforske Azorernes mange seværdigheder og enestående natur.

Havet omkring Azorerne er for eksempel kendt som et af de bedste steder i verden at opleve havets kæmper i deres naturlige omgivelser på hvalsafarier. Samtidig gemmer der sig også store naturoplevelser under havoverfladen ved øgruppen, som derfor er et populært rejsemål blandt dykkere.

Azorerne – unikke naturoplevelser til lands, vands og i luften