Azorernes ni øer gemmer på utallige uforglemmelige naturopleveser, og er du på udkig efter en aktiv ferie i smukke omgivelser er den portugisiske øgruppe det perfekte rejsemål.


Husk kameraet når du rejser til Azorerne. Der er konstant flotte landskaber. Foto: Guillaume Baviere, Creative Commons.

Enestående naturoplevelser på Azorerne

Azorernes landskaber bærer tydeligt præg af øernes vulkanske oprindelse, der har skabt en enestående variation med alt fra frodige skove til golde lavamarker, varme kilder og høje bjerge. Den store naturvariation er som skabt til dig, der holder af oplevelser i det fri.

Selvom de hyggelige byer også byder på mange unikke kulturoplevelser og bestemt ikke bør overses, er det da også for de fleste besøgende den enestående natur, som er hovedattraktionen på Azorerne.

Aktiv ferie på Azorerne

Den storslået natur indbyder for eksempel til vandreture op ad vulkansider, cykling ad smalle stier gennem tætte skove eller sejlture ud til havs for at møde havets kæmper tæt på.

Azorerne er berømt for hvalsafarierne, men du kan også vælge at udforske livet under havoverfladen med snorkel eller dykkermaske. Særligt øerne San Miguel og Pico er kendt for at byde på gode steder at snorkle og dykke.

Som du kan se i turistbureauets video herunder, er der talrige aktivitetsmuligheder til lands, vands og i luften på Azorerne.

Du kan læse mere om de enkelte øer her på Portugal.dk og ikke mindst få meget mere inspiration til en aktiv ferie på Azorerne.

Du kan også finde mere mere information om aktuelle begivenheder på hjemmesiden for øgruppens officielle turistbureau her