Billeje i Lissabon kan både være en god og en dårlig idé, alt efter dine planer. Det er en perfekt løsning, hvis du vil udforske de mange seværdigheder udenfor Lissabon. Søg og sammenlign priser på billeje i Lissabon


Billeje i Lissabon giver adgang til de mange seværdigheder omkring byen

Billeje i Lissabon er billigt

Hvis du har planer om kun at være i Lissabon, så kan det ikke anbefales. Trafikken i Lissabon er så tæt og det kan generelt godt være en stressende affære, hvis man ikke er vant til den sydeuropæiske kørestil.

Billeje i Lissabon giver adgang til seværdigheder

Hvis du derimod kunne tænke dig at udforske de mange spændende seværdigheder udenfor Lissabon, så er billeje den bedste måde. Billeje i Lissabon er billigt og bilerne er af høj kvalitet.

Billeje i Lissabon – udflugt til Sintra

En halv times kørsel udenfor Lissabon ligger Sintra, en smuk UNESCO by som man kun kan blive forelsket i. Kør dertil i din lejebil, parkér og gå op igennem byen. Se også det royale palads og slotsruinerne af Moorish borgen. Du bliver ikke skuffet, det lover vi!

Du kan også bruge din billeje til at besøge Praia das Maçãs, et smukt lille fredfyldt sted ved vandet. Her kan du falde helt til ro.

Billeje i Lissabon – udflugt til Azeitão

Billeje i Lissabon giver dig også mulighed for at køre ud til Azeitão, en lille region med en række små smukke byer og som samtidig ligger tæt på Arrábida Nature Park.

En oplagt dagstur kunne gå til Estoril og/eller CascaisLissabonkysten. Her ligger nogle af landets bedste strande og de to byer byder også på mange interessante bygninger og historier.

Lige meget hvilke ture du beslutter dig for, så vil du blive glad for at have en lejebil.