Det er oplagt at bestille en lejebil hvis du skal rejse til Portugal, uanset om det er ferie eller arbejde. I billeje-søgemaskinen kan du sammenligne priser på biludlejning fra alle udlejningsselskaber i Portugal, både de kendte som Avis Billeje, Hertz biludlejning, Sixt og EuropCar, men også fra lokale biludlejningsselskaber der ofte har de bedste priser. Klik her og sammenlign priser på billeje i Portugal


Billeje giver mulighed for en spændende ferie på egen hånd i Portugal

Billeje i Portugal er billig

Med de priser vi kender i Danmark på biler er det meget billigt at bestille billeje i Portugal. Bestiller du din leje bil i god tid kan du være heldig at finde en bil til ca. 75 kr. om dagen og det er vel og mærke inkl. fri kilometer. Naturligvis er prisen en anden i juli og august og især hvis du venter med at bestille din lejebil i sidste øjeblik.

Få din lejebil leveret i hele Portugal

I billeje-søgemaskinen kan du vælge at få udleveret og aflevere din bil det samme sted, men hvis du ønsker det er det også muligt uden gebyr at vælge to destinationer f.eks. Lissabon lufthavn og Porto lufthavn. Da søgemaskinen sammenligner priser fra alle udlejningsselskaber i Portugal, har du mere end 300 udlejningskontorer at vælge imellem og naturligvis alle lufthavne og større byer i Portugal inkl. madeira og Azorerne.