Der er lige nu mulighed for at købe en billig rejse til Lissabon i efteråret, idet flere rejsebureauer netop nu tilbyder billige hotelophold og rejser til Portugals charmerende hovedstad i efterårsmånederne.


De berømte sporvogne i Lissabon kan nåes via billige tibud her i efteråret

Fantastisk femstjernet hotel i Lissabon til lavpris

Du kan f.eks. bo meget billigt på et fantastisk femstjernet hotel i Lissabon i oktober måned. PortugalBureauet, der er specialist i rejser til Portugal, tilbyder nu 5 dage på det berømte hotel Grand Lisboa i Lissabon fra kun 2990 kroner, inklusiv fly, i oktober måned. Hotel Grand Lisboa er designet af den kendte arkitekt, Dennis Lau and Ng Chun Man, og er et af de mest originalt designede hoteller, ikke bare i Lissabon, men i hele Portugal. Den 261 meter høj bygning er synlig fra det meste af Macau-halvøen og har over 400 yderst eksklusive værelser med jacuzzi og tyrkisk bad. Hotellet har også moderne indrettet fitnesscenter med instruktører, en temperatur-reguleret udendørs swimmingpool, samt et kasino med masser af spille-faciliteter. På PortugalBureauet’s hjemmeside kan du finde mere information om tilbuddet på Grand Lisboa Hotel i Lissabon.

4 * hotel i Lissabon med FDM Travel

FDM Travel tilbyder også gode priser til Lissabon i efteråret, dog ikke på 5-stjernet hotel men f.eks. på det 4-stjernede hotel Altis Park, som er et stort og flot 4-stjernet hotel tæt på shopping og seværdigheder.
Altis Park Hotel er et moderne hotel, nær det historiske centrum af Lissabons. På Altis Park bor man tæt på de kendte seværdigheder og ønsker du at shoppe under din rejse til Lissabon, finder du mange butikker i nærheden af hotellet.

Rejs f.eks. 10 til 17 oktober. Pris inkl. fly og hotel kr. 3.220.

I rejse-søgemaskinen fra TravelForum kan du søge efter flere gode tilbud på rejser til Lissabon i efteråret. Søgemaskinen sammenligner priser på alle rejser fra flyselskaber og rejsebureauer.

Lissabon – en farverig metropol

Lissabon er en af Europas smukkeste og mest undervurderede hovedstader. Den rummer en unik samling af historiske skatte fra Portugals gyldne epoke som søfarernation, da karavellerne drog ud gennem Tejo-flodens munding for at opdage og erobre nyt land i 1400- og 1500-tallet. Den er fyldt med charmerende cafeer, fremragende restauranter, der er rig på Portugals berømte gastronomi – og så er Lissabon Vesteuropas billigste hovedstad. Desuden har Lissabon nogle af de mest imødekommende og gæstfri indbyggere, man kan forestille sig i en travl hovedstad.

Læs mere om Lissabon her