Endnu en grund til at rejse til Portugal i år: En familie på fire kan gå ud og spise en tre-retters menu med kaffe, øl og cola for under 400 kr, hvilket ifølge en ny prisundersøgelse for populære feriesteder er Europa laveste pris.


Bacalhau, fisk på portugisisk vis. Foto: Pedro Dias

I undersøgelsens dyreste land, Italien, ville familien skulle af med over 1000 kr for et tilsvarende måltid.

Selv i Spanien og Grækenland, to af de danske rejsendes traditionelle feriefavoritter, er prisniveauet højere i Spanien med en pris på henholdsvis 475 og 492 kr for den tre-retters menu.

I den engelske undersøgelse ‘The Post Office Holiday Barometer survey’ sammenlignes priserne på seks af de mest populære feriesteder, hvilket blandt andet inkluderer Torremolinos i Spanien og Albufeira på Algarvekysten.

“Engelske familier, som planlægger en rejse i påskeferien vil opdage at der er intens konkurrence for at tiltrække britiske feriegæster. Portugal er nu betydeligt billigere end nabolandet Spanien, hvilket vil overraske mange,” siger en talsperson og fortsætter: “Selvom hårdt pressede Grækenland ikke er langt bagefter, når det handler om at betale for at spise ude, kan det alligevel ikke konkurrere med Portugal på prisen.”

Læs mere om den fantastiske gastronomi, som venter dig i Portugal.

Kilde: The Mirror.