Portugal er med et dejligt mildt klima et oplagt rejsemål året rundt, og landet har med alt fra livlige storbyer til storslået natur det der skal til for at du er sikker på at få en vellykket rejse uanset om kommer hertil for at slappe af på stranden eller for at udforske spændende seværdigheder.


Portugal byder på mange soltimer. Foto: Martin Robson

Mange billige rejser til Portugal

Er du på udkig efter en billig pakkerejse til Portugal? Så er rejsebureauet TripX altid klar med mange gode tilbud på rejser med fly og hotel til Portugal fra Danmark. Rejseprogrammet hos det svenske rejsebureau inkluderer en bred vifte af All inclusive-rejser, storbyferier og badeferier til priser, som sagtens kan konkurrere med den du finder hos danske rejsebureauer.

Storbyferie i Lissabon

Den portugisiske hovedstad er flere gange kåret til Europas bedste destination for en storbyferie, og det er nemt at forstå hvorfor. Lissabon har et rigt kulturliv med gallerier, museer og koncerthus, ligesom du naturligvis vil bruge meget tid på at udforske byens mange charmerende gamle kvarterer.

Lissabons placering og milde klima betyder desuden, at du nemt har mulighed for at supplere oplevelserne i byen med en tur til stranden, hvis du trænger til at få lidt sol på kroppen.

TripX giver dig i Lissabon et stort udvalg af hoteller til en uforglemmelige storbyferie i Portugals smukke hovedstad. Læs mere om Lissabon her på hjemmesiden eller besøg TripX for at sammenlige priser på en storbyferie i Lissabon.

All inclusive til Algarve

Drømmer du om en ferie med dejlige sandstrande, sol, afslapning og oplevelser for hele familien er Algarve et gode valg. Den smukke kyststrækning er Portugals mest populære rejsemål, som ikke kun lokker med sine badestrande, men også byder på små hyggelige fiskerbyer og interessante seværdigheder.

Hos TripX finder du nemt billige rejser til Algarve, hvor du for eksempel kan vælge at rejse med All inclusive. Noget som ofte er populært blandt rejsende med børn.

Fly direkte til Madeira med Tripx rejser

Det er ikke kun det portugisiske fastland, du kan besøge med TripX. Rejsebureauet tilbyder også direkte fly til Madeira, blomsterøen i Atlanten hvor kultur og natur går op i en højere enhed. Madeira er et populært rejsemål året rundt, og for dig som ønsker en ferie med både natur- og kulturoplevelser, er øen et indlysende valg.

En stor del af de besøgende på Madeira kommer da også for at have en aktiv ferie, som for de flestes vedkommende inkluderer vandreture langs de berømte levadaer. Men vandring er dog ikke længere den eneste mulighed for en aktiv ferie på Madeira, hvor der nu-til-dag også er mulighed for at give sig i kast med for eksempel paragliding og mountainbike.

Se rejser til Madeira