Billig charterrejse til Portugal finder du i rejsesøgemaskinen, der sammenligner priser på charterferie fra alle charterselskaber, der arrangerer charterrejser til Portugal. Vi søger efter rejser i samarbejde med TravelForum, og finder du en rejse til Portugal, der lever op til dine ønsker, er det blot at klikke på mere information om rejsen for bestilling eller yderligere oplysninger.


Charterrejser til Portugal

Charterrejse til Portugal med Star Tour, Bravo Tours, Spies Rejser og mange flere

Du kan rejser på charterrejse til Portugal året rundt og der er afgange fra Kastrup lufthavn, Billund lufthavn Ålborg lufthavn og Århus lufthavn til flere rejsemål i Portugal som f.eks. Madeira, Azorerne, Lissabon og Algarve. Du kan i rejsesøgemaskinen søge efter charterrejser til Portugal på 1, 2 eller 3 uger. Rejsesøgemaskinen fra TravelForum søger efter ledige afgange fra samtlige charterselskaber, der har rejser til Portugal og du kan se et stort udvalg af hoteller, ferieboliger og sammenligne priser på din charterferie. Portugal byder på mange ferie-destinationer, men de mest kendte blandt danske gæster er nok feriebyerne Albufeira på Algarve i det sydlige Portugal, Estoril der ligger ved kysten 20 kilometer fra Portugals hovedstad Lissabon, samt de naturskønne øgrupper Madeira og Azorerne.

Danskerne har rejst på charterrejse til Portugal i mange år og blandt de mest populære hoteller er Hotel Porto Bay Falesia på Algarve, ferielejlighederne Estoril Eden i Estoril, Hotel Eden Mar i Funchal på Madeira og Hotel Ponta Delgarda på øen São Miguel på Azorerne. Du kan rejse på charterferie til Portugal med mange charterselskaber, bl.a. Sun Tours, Star Tour, Bravo Tours, Århus Charter og My Travel.

Billige charterrejser til Portugal

Ved at søge efter en charterrejse i rejsesøgemaskinen er du sikker på at få et bredt udvalg af aktuelle rejser og altid de billigste priser. Du kan søge efter billigste pris, afrejse-dato, hotelkategori og om du ønsker en uspecificeret rejse. Skal du rejse i den nærmeste fremtid og søger en billig charterrejse, vil vi anbefale, du søger efter afbudsrejser til Portugal.

Familieferie i Portugal, charterrejse med All inklusive

I hele Portugal finder du et stort udvalg af den populære rejseform All inklusive og mange af de danske charterselskaber, der har rejser til Portugal har også flere hoteller i programmet, der tilbyder All inklusive. Du kan bl.a. bo på følgende All inclusive hoteller, hvis du rejser på charterrejse; Luna Falesia Mar Beach Resort og Auramar Beach Resort. Portugal er oplagt til en familieferie og ønsker du ikke hoteller med All inklusive findes der mange andre alternativer, hvor familien er i centrum. En charterrejse er nem, når du rejser med familien og Portugal er et billigt ferieland, når du sammenligner priser på andre rejsemål i Europa.