Choupana Hills rangerer højt blandt Condé Nast Traveller og Geo Saison’s læsere. Choupana Hills på Madeira er blevet udpeget til et af verdens bedste feriesteder af læserne af to tungtvejende publikationer, nemlig Condé Nast Traveller og Geo Saison.


Hovedbygningen på det unikke Choupana Hills.

Det femstjernede hotel blev udråbt som det 9. bedste ved Condé Nast Traveller’s Spa prisuddeling – det eneste portugisiske ejendomskompleks, som har opnået sådan udmærkelse. Læserne af det tyske rejsemagasin Geo Saison har under en rundspørge om de bedste wellness-hoteller ligeledes udpeget Choupana Hills til at være blandt de 100 bedste Spa feriesteder i verden.

”Denne opfattelse gør os utrolig stolte og er absolut en belønning for alt det hårde arbejde” udtaler Duarte Bon de Sousa, direktør for Choupana Hills Resort & Spa.

Højt beliggende i bjergene med udsigt over Funchal bugt, er Choupana Hills bygget i en stil, som tilbyder nye bungalow-indkvarteringer omfattende 58 luksusværelser og 4 suites bygget på ”søjler” med rummelige opholds- og soveværelser.

Hotellets store oplevelse er Xôpana-restauranten, som har specialiseret sig i et eksotisk ”fusion”-køkken, og et moderne spa.