Fire skandinavske top-fodboldklubber skal de næste to uger opholde sig ved Algarve-kysten, hvor trænings-turneringen Atlantic Cup 2011 afholdes.


Algarve stadium ligger de kommende par uger bane til to danske tophold

Det drejer sig om Brøndby IF og Odense BK, der skal møde de svenske klubber Helsinborg IF og IF Elfsborg.

Faro centrum for turneringen

Byen Faro ved Algarvekysten bliver centrum for Atlantic Cup-turneringen 2011. Algarve stadium (Estádio Algarve), beliggende i Faro, er et moderne stadium med kapacitet til 30.305 tilskuere og blev opført i 2004 med en innovativ og spændende arkitektur, som ét af de 10 portugisiske stadioner, hvor der blev spillet vigtige kampe i forbindelse med EM-slutrunden.

Algarves milde klima

Uden for sæsonenen er Algarve en oplagt destination for vintertræning takket være det behagelige og milde klima, samt de ekstraordinære faciliteter, såsom gode træningsbaner. Vejret kan sammenlignes med foråret i Danmark, med gennemsnitligt minimum 7 timers solskin om dagen, plus en frodig natur. Hvert hold får et hotel samt træningsfaciliteter til rådighed.

Kampene skal afholdes som følger:

  • 27. jan: Brondby v Odense BK – kl. 21:00
  • 28. jan: Elfsborg v Helsingborg – kl. 21:00
  • 31. jan: Brondby v Elfsborg – kl. 18:00
  • 31. jan: Helsingborg v Odense BK – kl. 21:00
  • 03. feb: Elfsborg v Odense BK – kl. 18:00
  • 03. feb: Brondby v Helsingborg – kl. 21:00

Stadium i attraktive ferie-omgivelser

Algarves stadium (Estádio Algarve) ligger blot 7 km. fra Faros lufthavn og indenfor 20 km er der fantastiske fiskerbyer, samt ferieresorts, der byder på spændende ferieoplevelser året rundt. De tre moderne marinaer i Vilamoura, Portimão og Lagos er ofte vært for internationale sejlsportsarrangementer og bliver også gerne brugt af top sejlsportsfolk til vintertræning. Og i Algarve finder man nogle af Europas bedste og smukkeste golfbaner, der byder på fantastiske natur- og sportsoplevelser

Se kampene på TV

Europæiske TV-kanaler såsom Viasat Sverige, samt TV 2 Sport Danmark, sikrer dækningen af kampene, men man kan ligeledes følge resultaterne på Atlantic Cups hjemmeside.