Lavprisflyselskabet easyJet har netop indviet deres nye base i Porto og annoncerer samtidig tre nye ruter til den smukke storby i Nordportugal.


Foto: Andrew Thomas, Creative Commons.

Nye ruter til Porto

Der forlyder endnu ikke noget om udsigterne til at få en direkte forbindelse til Danmark fra Porto, men til gengæld vil easyJet lancere tre nye ruter til henholdsvis Manchester, Bristol og Luton ved London. Der er direkte forbindelser fra disse tre engelske lufthavne til København, hvilket giver en oplagt mulighed for at flyve med easyJet til Porto med en enkelt mellemlanding.

“Portugal er et meget vigtigt marked for easyJet. Vi har fløjet til og fra Portugal i 18 år, og dagen i dag udgør endnu en vigtig milepæl i vores historie,” sagde Carolyn McCall, Chief Executive hos easyJet vd indvielsen af den nye base i Porto.

EasyJet indleder flyvninger på ruten mellem Porto og Bristol den 19. april, til Manchester den 24. maj og Luton den 26. april.

EasyJet satser på Portugal

Den nye base i Porto er easyJet’s anden i Portugal. I 2012 åbnede lavprisflyselskabet deres første portugisiske base ved hovedstaden, Lissabon.

EasyJet har dog været til stede i Portugal siden 1999 og flyver også til Faro (Algarve) og Funchal (Madeira). Dertil kommer at selskabet netop har åbnet en indenrigsrute mellem hovedstaden og Ponta Delgada på Azorerne.

Det er ikke kun easyJet, som for tiden satser på portugisiske destinationer. Som vi tidligere har berettet åbner Ryanair en ny base på Azorerne i næste måned.