Lavprisflyselskabet easyJet har nu officielt åbnet for selskabets 23. base ved Lissabon i Portugal, som vil have forbindelser til 21 destinationer. Dette inkluderer 5 helt nye ruter, herunder en til København.


Foto: Dan Holder

Lissabon et udgangspunkt for vækst

Med de nye forbindelser fra den nye base ved Lissabon, har easyJet i alt 42 ruteforbindelser til og fra Portugal. Flyselskabet forventer, at de i år vil fragte fire millioner passagerer til og fra Portugal, hvilket vil udgøre ca. 10 procent af det samlede marked.

EasyJet benytter den nye terminal 2 i Lissabon-Portela Lufthavn, som ligger blot 7 km nord for centrum af den portugisiske hovedstad Lissabon. EasyJet vil betjene deres nye base med to Den nye base Airbus A319 fly, og have omkring 100 lokalt ansatte medarbejdere.

Nemmere og billiger til Lissabon

Administrerende direktør for easyJet, Carolyn McCall, sagde ved gårsdagens indvielse: “easyJet har fragtet næsten 20 millioner passagerer siden dets begyndelse i Portugal i 1998. I dag er vi stolte over at åbne vores base i Lissabon … Den vil øge den service vi kan yde overfor vores erhvervs- og ferierejsende, og samtidigt øge antallet af besøgende til Portugal – afgørende for at stimulere væksten i den portugisiske økonomi,” og afsluttede: “Basen er også en platform for yderligere vækst i Portugal de kommende år.”

Den nye base i Lissabon forventes ifølge easyJet, at øge antallet af easyJet-rejsende til Lissabon med 225.000 til i alt 2 millioner det første år.

Find billige fly til Portugal

Du kan finde fly til Portugal i søgemaskinen her på hjemmsiden, som sammenligner billetpriser på fly til Portugal med alle flyselskaber inklusiv lavpris-flyselskaber.