EsyJet udvider til næste forår med fem nye ruter til Lissabon heriblandt en rute fra Københavns lufthavn, som er godt nyt for danskere med ønske om en billig storbyferie i Lissabon.


EasyJet sender de første fly afsted mod Lissabon fra København til foråret. Foto: easyJet

Ruteudvidelsen sker i forbindelse med at EasyJet etablerer en ny fast base i Lissabon, hvor to A319-fly fremover skal høre hjemme.

EasyJet har i forvejen 16 ruter til Lissabon fra europæiske storbyer, og fra den 19. April 2012 udvides altså med nye forbindelser til København, Amsterdam, Bordeaux, Venedig og Asturien.

Fly til Lissabon for erhverv og turister

EasyJet satser med hyppige afgange i løbet af ugen på at få del i markedet for portugisiske forretningsrejende, som har behov for at kunne rejse til andre europæiske storbyer. Men samtidigt vil f.eks. den nye rute til København, som får tre ugentlige afgange mandag, onsdag og fredag, formentlig også tiltrække mange ferierejsende. Det vil f.eks. være oplagt at benytte easyJets nye rute fra København til en forlænget weekend eller storbyferie i Lissabon.

EasyJet åbner for salg af flyrejser på de nye ruter fra den 10. november i år.

easyJet forventer at selskabet i løbet af det første år vil fragte 225.000 ekstra passagerer med de nye ruter til Lissabon.

Kulturrejser til Lissabon

Lissabon er rig på kulturelle oplevelser og lokal charme. Ønsker du en guidet rejse til Lissabon med dansk rejseleder, har blandt andre Kulturrejser Europa en række rejser til Lissbon, hvor du kan vælge præcis dén rejse der har det indhold som interesserer dig mest.