Mange rejser billig til Portugal med easyJet, men de kommende dage må easyJet-kunder sandsynligvis væbne sig med tålmodighed, da der er udsigt til lufthavnsstrejke i Portugal.Lufthavnspersonalet i Faro og Porto i Portugal har varslet strejke den 15. og 17. august, hvilket kommer yderest ubelejligt for easyJet, da for eksempel Algarvekysten stadig modtager mange af sommerens feriegæster via lufthavnen i Faro.

Det er ikke kun i Portugal easyJet har problemer de kommende dage. De fransk-baserede easyJet-piloter truer ligeledes med at strejke den 15., 17. og 19. august på grund af utilfredshed med lønnen.

Normalt lykkes det easyJet at indgå lokale aftaler for sine baser, og ifølge lavprisflyselskabet er man da også forsat åben for dialog om en snarlig løsning.

Billig til Portugal med easyJet fra København

EasyJet har siden foråret med oprettelsen af en ny base i Lissabon fløjet direkte fra den portugisiske hovedstad til København. Der er ikke meldinger om strejker i Lissabon lufthavnen, og det er derfor stadig en oplagt mulighed for nemt og billigt at rejse til Portugal.

EasyJet, som er et af de førende lavprisflyselskaber i Europa, flyver på mere end 600 ruter i 30 lande og fragtede sidste år 55 millioner passagerer.