Marie Kaalund Winther, produktchef hos Hideaways, har besøgt Portugal utallige gange og giver på Rejseblokken dig nogle af sine bedste rejsetips til den gamle søfarernations mange spændende destinationer.


Udsigt fra Cabo Girão på Madeira, bare én af Maries anbefalinger. Foto: Allie Caulfield

Håndplukkede gemmesteder i Portugal

Portugal nyder endnu ikke den popularitet landet ifølge Marie Kaalund Winther fortjener som rejsemål. Netop hos rejsebureauet Hideaways har man specialiseret i rejser til Portugal og giver dig chancen for at opleve det ægte Portugal på rejser, hvor du bor på og oplever unikke, håndplukkede hoteller og ferieboliger.

Det er blandt andet ud fra sine mange besøg i Portugal for at finde nye hideaways, at Marie Kaalund Winther deler sine bedste tips til seværdigheder og oplevelser på for eksempel Madeira, Azorerne og på Algarvekysten med Rejseblokkens læsere.

Danmarks bedste rejseblog

Rejseblokken blev tidligere på året kåret som ‘Bedste Rejseblog’ ved Travel Blog Awards på baggrund af søgmaskinen Supersaver og brugernes stemmer. Så udover Marie’s rejsetips kan du på Rejseblokken også få inspiration til rejser i mange andre lande.

Er det en rejse til Portugal, du drømmer om, finder du naturligvis også masser af gode råd og tips i artiklerne her på Portugal.dk

Mød Marie på Google+ eller læs mere om rejser til Portugal med Hideaways her på siden.