Kulturrejser Europa har oplevet stor efterspørgsel på deres langtidsferie til Algarve, og udbyder nu en ekstra afgang på langtidsferien d. 5/11 til 8.295 kr.


Algarves fantastiske kyst kan opleves på en langtidsferie på Algarve

Stor efterspørgsel på langtidsferie til Algarve

Kulturrejser Europa har fornyeligt – som man også kunne læse om her på portugal.dk for nogle dage siden – lanceret en række nye langtids-rejser til Algarve. Og det er disse langtids-rejser, der har oplevet så stor efterspørgsel blandt kunderne, at rejsebureauet nu har valgt at lave en ekstra afgang på langtidsferien til Algarve, med afrejse d 5/11 og til prisen 8.295 kr. Den ekstra afgang koster 300 kr. mere end de allerede lancerede langtidsferier på Algarve, men dette skyldes udelukkende dyrere flyafgange på den nye dato.

Sol og varme og lys i den danske vinter

Selvom vinteren på Algarve naturligvis også byder på vejrmæssigt mindre gode dage, er klimaet om vinteren som regel varmere og en del mere solrigt end i Danmark, hvilket kan give den danske vinter-rejsende en tiltrængt mængde lys og varme. Herudover byder Algarve på en perlerække af fantatiske strande og kystlandskaber, en udsøgt gastronomi og en række spændende seværdigheder, hvoraf nogle af dem er inkluderet som udflugter på langtidsferien. Langtidsferien inkluderer også god tid på egen hånd, helpension den første uge, og halvpension de sidste to uger, samt store lejligheder med udsigt.

Du kan her læse mere om
Kulturrejser