Fra 1. august bliver 65-Ferie til Vitus Rejser. Siden 1973 har 65-Ferie arrangeret grupperejser for danskere med mod på livet og den store verden.


Vitus Rejser til Portugal

I begyndelsen henvendte rejserne sig primært til pensionister – deraf navnet – men meget er sket på de sidste 40 år. Administrerende direktør Heidi Maak forklarer ”at tiden er løbet fra navnet 65-Ferie, og det er blevet misvisende i forhold til vores gæster og det produkt, vi udbyder. Vi arrangerer rejser for alle voksne, der gerne vi have en god oplevelse i godt selskab, uanset alderen på dåbsattesten. Vi har valgt at opkalde firmaet efter danske Vitus Bering, fordi man aldrig bliver for gammel til at opleve noget nyt. Vitus Bering drog til søs allerede som ung, og var eventyrer hele sit liv”.

Den 1. august udkommer Vitus Rejsers nye vinterkatalog. Kataloget vil indeholde en bred vifte af grupperejser med dansktalende rejseledere i hele verden. Rejserne vil være alt fra bus- og flyrejser i Europa til krydstogter, langtidsrejser og store rundrejser. Målgruppen er aktive og sociale voksne, der har lyst til at opleve mere af verden og lære nye steder og mennesker at kende. Ifølge Heidi Maak følger der desuden flere nye tiltag og rejsemål i kølvandet på lanceringen af Vitus Rejser.

Portugal med Vitus Rejser

Gennem årerne har 65-ferie sendt mange gæster til Portugal og i det nye program fra Vitus Rejser bliver der ikke ændret på dette, tvært imod. Vitus Rejser har hele 3 nyheder med i Portugal og bliver dermed et af de rejsebureauer som arrangere grupperejser med dansk rejseleder som har det største udvalg. Blandt nyhederne finder du langtidsrejser til Lissabonkysten og Algarve. Her kan du rejse i 3 uger og bo på 4-stjernet hotel inkl. halvpension, dansk rejseleder og udflugter til priser der starter fra kr. 7.998. Madeira med all inclusive er også en nyhed i programmet. Af gamle kendinge finder man bla. rejser til Lissabon, Azorerne og krydstogt på den fantastiske Douro-flod. Læs mere og bestil dit katalog på vitus-rejser.dk