Det danske rejseselskab Hideaways, der har specialiseret sig i håndplukkede hoteller og ferieboliger i de sydeuropæiske lande, tilbyder i øjeblikket en intro-rabat på 500 kroner per booking på rejser til Lissabon, hvis du booker din rejse inden den fjerde juli i år (2014). Det eneste, du skal gøre for at få rabatten på din næste Lissabon-rejse, er at bruge rabatkoden LISSABON, når du booker en rejse hos Hideaways.City-hideaways i Lissabon

Det er ikke mere end et par uger siden, at vi her på portugal.dk kunne berette om Hideaways´s lancering af rejser til Lissabon med fokus på håndplukkede hoteller og såkaldte “hideaways”; hoteller og ferieboliger, der har en særlig sjæl og karakter, en indbydende atmosfære, et højt serviceniveau og en ideel beliggenhed til at udforske det valgte rejsemål. Kort sagt: Rejser, hvor det håndplukkede og personligt udvalgte hotel står i centrum.

Læs mere om rejser til Lissabon med Hideaways

Boutique-hoteller centralt i Lissabon

Blandt Hideaways´ håndplukkede og personligt udvalgte hoteller i Lissabon er blandt andet boutique-hotellet Mercy Hotel, som ifølge Hideaways´ hjemmeside giver dig mulighed for at bo i gåafstand til nogle af de mest spændende dele af Lissabon, samtidig med, at du opholder dig på et lille og intimt hotel, beliggende på én af de 7 berømte høje, som omgiver det centrale Lissabon.

Et andet hotel, som bliver fremhævet af Hideaways, er Hotel Portugal, som også giver dig let adgang til Lissabons centrale kvarterer og nogle af byens mest attraktive seværdigheder. Det nyrenoverede boutique-hotel har ifølge Hideaways et strejf af “afslappet glamour” med et utal af faciliteter kombineret med et imødekommende og opmærksomt personale, der – selv herinde i landets største metropol – har benene anbragt solidt på jorden.

Et tredje hotel i Lissabon, der bliver fremhævet af Hideaways, er hotellet Heritage Av. da Liberdade, som er indrettet i et gammelt, klassisk byhus beliggende midt på den flotte boulevard Avenida da Liberdade.

Læs mere om Hideaways´ rejser til Lissabon

Du kan læse meget mere om Hideaways´ rejser til Lissabon på deres egen hjemmeside, hvor du også kan finde personlige beskrivelser af rejseselskabets håndplukkede hoteller i Lissabon – og mange andre informationer i forbindelse med en rejse til Lissabon.