Er du på udkig efter en billig rejse til Madeira, har du frem til den 31. oktober 2013 chance for at få op til kr. 2.000,- i rabat på rejser til blomsterøen hos Hideaways. Du får kr. 500,- i rabat pr. uge, og bestemmer selv om du vil være afsted i 1 uge, 2, 3 eller 4 uger!


Rejs billigt til Madeira med Hideaways. Foto: Petras Gagilas

Enestående “gemmesteder” på Madeira

Rejsebureauet Hideaways har som navnet antyder specialiseret sig i at finde og udvælge særligt charmerende og intime hoteller og ferieboliger, hvor du er garanteret en helt særlig ferieoplevelser ud over det sædvanelige charterrejser kan tilbyde.

Dette rejsetilbud gælder for ferielejlighederne Quinta Mae dos Homens*** og Hotel Quinta Mirabela*****, som til fulde lever op til kriterierne for at blive håndplukket af Hideaways.

God service, kvalitet og beliggenhed

Vælger du en rejse til Madeira med ophold på Hotel Quinta Mirabelaet i udkanten af Funchal, kan du således glæde dig til at bo på et lille og rustikt, femstjernet hotel, der ligger med udsigt over Atlanterhavet og som er kendt for at have et velsmagende køkken, der blandt andet er faldet i fodboldspilleren Ronaldo’s smag. Priseksempel inkl. rabat: 1 uge pr. person fra kr. 5.147,-

På Quinta Mae dos Homens kan du ligeledes se frem til at bo med god beliggenhed med udsigt over havet og Funchal. Ferielejlighederne ligger i gåafstand til den gamle bydel, og udover nem adgang til Funchal’s seværdigheder kan du desuden se frem til afslapning ved ved poolen. Priseksempel inkl. rabat: 1 uge pr. person fra kr. 4.397,-

Dette tilbud på rejser til Madeira fra Hideaways gælder for afrejser i perioden fra 2. november til 22. marts 2014. Alle priser inkluderer udover flyrejse og ophold desuden billeje.

Du kan finde yderligere information om priser, ophold og betingelser hos Hideaways