På Portugal.dk finder du et stort udvalg af ferielejligheder og ferieboliger på Madeira, og langt de fleste ligger i eller omkring hovedbyen Funchal og specielt i området, der hedder Lidoen. På Madeira finder du 4 typer af ferielejligheder; studio, som er en lejlighed, hvor køkken og stue er i et værelse og ferielejligheder af typen T1, T2 og T3, som angiver, hvor mange værelser, der er i lejligheden. Alle ferielejligheder på Madeira er udstyret med køkken og de mest almindelige køkkenredskaber.


Bo f.eks i en billig feriebolig med udsigt over havnen i Funchal på Madeira

Ferielejligheder Madeira – søg ferielejligheder online på Madeira!

Hoteller på Madeira finder du i vores søgemaskine, som leder efter billigste priser og ledige hotelværelser fra alle hoteller på Madeira. Husk at angive, hvor mange personer, der skal bo i hotelværelset, samt om du ønsker hoteller med eller uden pension. I søgemaskinen finder du hoteller af alle standarder lige fra 2- stjernede økonomi-hoteller til 5 stjernede luksus-hoteller. Mange hoteller på Madeira har kampagne-priser, som du også finder i søgemaskinen.

Rejse-søgemaskinen fra TravelForum sammenligner priser og ledige ferieboliger og ferielejligheder på Madeira.

Ferielejligheder Madeira – Funchal, Lidoen eller ude på landet?

På Madeirafinder du et stort udvalg af ferielejligheder og langt de fleste ligger i eller omkring hovedbyen Funchal og specielt i området, der hedder Lidoen. På Madeira finder du 4 typer af ferielejligheder; studio, som er en lejlighed, hvor køkken og stue er i et værelse og ferielejligheder af typen T1, T2 og T3, som angiver, hvor mange værelser, der er i lejligheden. Alle ferielejligheder på Madeira er udstyret med køkken og de mest almindelige køkkenredskaber. De ferielejligheder, du finder inde i Funchal centrum, er ofte af ældre dato og derfor lidt slidte. Der er dog altid undtagelser – og ferielejligheder, som Quinta Mae Dos Homes og Atlantida er af nyere dato. Rundt på Madeira er udvalget af ferielejligheder mere begrænset, men et sted som Quinta Das Vinhas er en lille perle.

Udvalgte Ferieboliger i Funchal Lidoen på Madeira

Ferieligheder Dorisol Buganvilia, Funchal Lidoen

Et velkendt lejligheds hotel på det danske marked. Hotel Buganvilia ligger i lido-området ca. 2 kilometer fra centrum af Funchal. Hotellet har 3 stjerner og tilbyder en del faciliteter såsom bar, restaurant, opvarmet pool og underholdning. Dorisol Buganvila tilbyder lejligheder med plads til 2 – 3 personer.

Ferielejligheder Dorisol Florasol, Funchal Lidoen

Ligesom de andre Dorisol hoteller er Dorisol Florasol bygget i slutningen af halvtredserne til de to store charter rejsebureauer Star Tour Fritidsrejser og Tjæreborg. Hotellet er efterhånden noget slidt, men alligevel et meget populært sted for skandinavere at bo på Madeira. Lejlighederne kan rumme 2 – 3 personer og hotellet tilbyder faciliteter såsom restaurant, bar, opvarmet pool og underholdning. Hotellet har officielt 3 stjerner.

Ferielejligheder Duas Torres, Funchal Lidoen

Et hotel, der er nemt at finde, da det som navnet siger består af to tårne. Hotellet tilbyder ferielejligheder, der alle er udstyret med køkken, opholdsstue og bad og toilet. Desuden kan man vælge ferielejligheder med ekstra soveværelser. Hotel Duas Torres ligger i Lido-området vest for Funchal og tilbyder restaurant, bar og et dejligt pool-område. På hotellet hersker der en behagelig familiær stemning og hotellet har derfor mange stamgæster.

Læs også om Quintas her