Gå ikke glip af april måneds fiskefestival i Lissabon, som er en chance for at nyde nogle af Portugals bedste gastronomiske retter med alt godt fra havet.


Kilde: Helga Birna Jónasdóttir

I elleve dage vil festivalen “Peixe em Lisboa” byde de besøgende på muligheden for at smage på opfindsomme fiskeretter i en afslappet atmosfære, hvor det er en nydelse at bruge tiden med familie og venner. Du kan deltage i gourmet-kurser, lære mere om nogle af regionens bedste restauranter og deres kokke. Derudover er der live musik og vinsmagning.
Hvis du går op i god mad og gourmet-madlavning, er dette stedet for dig!

Festival med ekstra dage i år

Denne fjerde udgave af festivalen løber af stablen den 7. til den 17. april, og finder sted i Pátio da Galé, på den renoverede Terreiro do Paço i Lissabon. Lissabons turistråd besluttede på baggrund af de tidligere års store succes at udvide dette års festival fra 9 til 11 dage, som får deltagelse af flere af Portugals unge fremadstormende kokke plus internationale stjernekokke.

Mere end fisk

Som ved de tidligere festivaler vil der også i år være deltagelse af Lissabons bedste restauranter, mad- og vinproducenter, ligesom der vil være en række aktiviteter for publikum.

Se en detaljeret program for festivalen på ‘Peixe em Lisboa’s hjemmeside.