Flere flyruter til Portugal har givet markant flere danske besøgende i år. Særligt de kendte portugisiske rejsemål Algarve, Madeira, Lissabon og Porto har fået et godt tag i danskerne.


SATA og adskillige andre flyselskaber har fragtet tusindvis af danskere til Portugal i år. Foto: Michael Gil

Tallene for årets første otte måneder viser således ifølge Portugals turistchef i Danmark, at antallet af danske besøgende i Portugal steg med ni procent.

“Ca. 170.000 danskere er hvert år rejst til Portugal. Tallet har været stabilt i mange år, men er gået markant frem i år.” fortæller turistchefen, Stig Kaspersen, til standby.dk. De fire populære rejsemål områder i Portugal – Algarve, Madeira, Lissabon og Porto – har sågar oplevet tocifrede stigninger i danske turister.

At flere danskere har fået øjnene op for de spændende destinationer i Portugal skyldes ifølge Portugals turistchef flere fly til Portugal fra Danmark.

Ryanair’s nye sæsonrute til Algarve gav således mange mulighed for at sikre sig en billig rejse til Portugals mest populære ferieområde. Ligeledes har mange rejst med rejsebureauer, som benyttede flyselskabets SATA ruter til Madeira og Porto. Derudover har danskerne mulighed for selv at booke billige flybilletter til Portugal fra Danmark hos Easyjet, Norwegian og Portugals nationale flyselskab, TAP Air Portugal.

Vil du udnytte de gode flyforbindelser fra Danmark til Portugal? Så find oplysninger om alle de populære rejsemål i Portugal her på Portugal.dk.