Flores er ensbetydende med uspoleret natur – fra øens bjergtoppe og stejle klipper, der falder lodret ned i havet, og dens 7 søer i det grønne landskab til de mange vandfald og blomster, der fylder Flores med farve.


Det fantastisk smukke landskab på Flores.

Blomsterne på Flores

Flores indbyder til en vandretur langs med hortensialundene, der gennemskærer hele øen. Der er meget at se og beundre under sin ferie på Flores – fra søernes spejlblanke overflader til vulkankraternes bund og Rocha dos Bordoes’s kæmpemæssige prismer af basalt til den naturskønne udsigt over land og hav, fuglelivet og forskellig flora.

Aktiviteter på Flores

Andre måder at nyde ferien på, når man er på ferie på Flores, er dykning blandt farverige klippeformationer, ørredfiskeri i bække og en svømmetur i naturskabte bassiner, der er dannet af lava. Det anbefales også at besøge byerne Santa Cruz og Lajes og de små landsbyer på Flores, som opstod omkring det 15. århundredes bosætninger. Man vil også finde maleriske landsbyer i dalene eller højt oppe på klipperne, som f.eks. Fajazinha og Fazenda das Lajes.

Hvad enten man holder af en aktiv ferie eller ren afslapning, vil en ferie i den storslåede natur på øen Flores give hele familien ny energi.