Madeira - den portugisiske blomsterø - indbyder med et milde klima og en fantastisk natur til mange former for ferie. Hos TripX er det nemt at bestille en rejse med fly og hotel til Madeira.


Der er et bredt udvalg af gode hoteller på Madeira. Foto: Tony Hisgett

Afslappende ferie i smukke omgivelser

På Madeira bestemmer du selv hvilken type ferieoplevelse, du vil have. Her er således gode muligheder for at slappe af med shopping, restaurantbesøg og kulturelle oplevelser, men også for at have en aktiv ferie med aktiviteter på land og vand. Madeira er blandt andet et yndet mål for vandretursentusiaster og fritidsdykkere, som på Madeira har alle muligheder for at dyrker deres interesse i smukke omgivelser.

TripX – specialister i rejser til Madeira

Der er næsten ikke noget dårligt tidspunkt at besøge Madeira på, og der er oven i købet gode forbindelser til den portugisiske ø fra Danmark.

Er du på udkig efter en pakkerejse til Madeira med fly og hotel, kan TripX hjælpe dig. Rejsebureauet har selv har besøgt den smukke ø mange gange og har derfor et indgående kendskab til blandt andet hotellerne på Madeira og ikke mindst de rigtige priser på disse.

Når du bestiller din rejse til Madeira igennem TripX sørger de derfor for, at du får den billigste rejse med fly og hotel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Læs mere om rejser til Portugal med Tripx