Find billige fly til Portugal i fly-søgemaskinen, der sammenligner priser på flybilletter til Portugal fra alle flyselskaber og også lavpris-flyselskaber som Norwegian, Transavia og Cimber Sterling. Du kan bestille en flybillet enkelt vejs eller retur og du kan kombinere flybilletter fra forskellige flyselskaber, der flyver til Portugal.Billige fly til hele Portugal f.eks. Lissabon lufthavn

Skal du flyve til Portugal har du flere muligheder, men de fleste der flyver fra Danmark til Portugal vælger Lissabon lufthavn, da du har op til 3 direkte flyafgang dagligt fra Kastrup lufthavn. Det er nemt og billigt at flyve til Portugals hovedstad og du kan enten vælge at flyve til Lissabon med TAP Air Portugal eller lavpris- flyselskabet Cimber Sterling, der også er begyndt at flyve direkte til Lissabon. Portugal er meget mere end Lissabon og du har direkte fly til Algarve i den sydlige del af landet, Madeira, som ligger ca. 1½ times flyvning fra fastlandet i Portugal, samt Azorerne de 9 grønne øer midt ude i Atlanterhavet. Ønsker du at finde billige fly til Portugals næststørste by Porto, kræver det en mellemlanding.

Søg flybiletter til Portugal online
Der findes mange søgemaskiner som tilbyder billige billetter til alle lufthavne i Portugal, en af dem jeg selv ofte benytter er Ticket2Travel.