Flybilletter til Madeira finder du fra alle flyselskaber i vores søgemaskine. Du kan booke flybilletter til Madeira med afrejse fra København og Billund, samt alle andre lufthavne i Danmark. Bor du i det sydlige Danmark kan du med fordel bestille billige flybilletter til Madeira med afrejse fra Hamborg lufthavn. Du vil altid få den billigste dagspris på flybilletter og altid inkl. skatter og afgifter.


Nyd Madeira´s natur, her sydkysten på øen!

Direkte fly eller med mellemlanding?

Til Madeira er der flere direkte flyvninger fra København med flyselskaberne SATA Air og Norwegian og du kan søge efter flybilletter med begge selskaber i vores søgemaskine. Både SATA Air og Cimber Sterling flyver til Madeira om lørdagen og prisen på en flybillet starter fra 800 kr. for en enkelt vej. Fra Hamborg lufthavn kan du også finde flybilletter til Madeira med direkte fly, men rejser du fra Billund eller andre danske lufthavne kræver det en mellemlanding enten i Københavns lufthavn eller andre storbyer i Europa.

Kan du ikke rejse til Madeira om lørdagen, er der flere daglige afgange med TAP Air Portugal fra Københavns lufthavn til Madeira via Lissabon. Du kan bestille flybilletter med TAP AIR Portugal den ene vej og f.eks. direkte hjem fra Madeira med SATA den anden vej. Der er naturligvis mange andre selskaber, der flyver til Madeira med mellemlanding – find priser og flybilletter i søgemaskinen.

Søg efter billige flybilletter til Madeira på Portugal.dk