Søger du en flybillet til Madeira, har du i dag mange muligheder, hvad enten du rejser fra Billund, Kastrup eller Hamborg lufthavn. Der findes flere flyselskaber, der flyver direkte til Madeira og desuden mange flyselskaber, der flyver til Madeira med en mellemlanding i f.eks. Lissabon, Amsterdam, Frankfurt eller Paris.


Flere flyselskaber har ruter til Madeira. Kilde: Axwel

Direkte fly til Madeira.

Ønsker du at flyve direkte til Madeira, kan du rejse med følgende flyselskaber.

SATA flyver direkte fra København til Madeira hver mandag. SATA er et flyselskab fra Azorerne og er kendt for deres gode service og nye fly. Ruten til Madeira flyves med en Airbus 320 og der serveres gratis mad og drikke ombord. Skal du spille golf på de ferie på Madeira, kan du gratis medbringe golfbag. SATA flyver i samarbejde med TAP Air Portugal og du kan derfor flyve med SATA direkte til Madeira og flyve hjem med TAP Air Portugal hver dag året rundt. På flyvninger med SATA og TAP Air Portugal kan du medbringe 20 kg. bagage og 5 kg. håndbagage.

Cimber er et dansk ejet flyselskab med base i Sønderborg lufthavn. Cimber flyver hver mandag til Madeira direkte fra Kastrup lufthavn. Cimber er kendt for en personlig service og høj sikkerhed. Ombord på Cimer kan du købe mad og drikke. Du kan medbringe 20 kg. bagage og 5 kg. håndbagage. Flyver du med Cimber til Madeira, har du mulighed for at rejse fra Billund, Århus, Karup og Aalborg lufthavn med tilslutningsfly. Du kan online i søgemaskinen bestille flybilletter til Madeira med Cimber fra alle lufthavne. Cimber flyver på ruten fra Kastrup til Madeira med en Boeing 737-700.

Air Berlin flyver flere gange om ugen direkte til Madeira fra Hamborg lufthavn. Rejser du med Air Berlin, er du sikker på en god service, selskabet er i flere i år blevet kåret som Europas bedste lavpris-flyselskab. Air Berlin har base i Berlin, men flyver i dag fra lufthavne over hele Europa bl.a. Kastrup. Air Berlin har en af Europas yngste flåder af fly og benytter normalt Airbus 320 på ruten fra Hamborg til Madeira.

Flyselskaber, der flyver til Madeira med mellemlanding

TAP Air Portugal flyver dagligt fra Kastrup lufthavn til Madeira via Lissabon. Du kan også rejse med TAP Air Portugal fra Hamborg og Billund. TAP Air Portugal har op til 10 daglige flyvninger mellem Madeira og Lissabon og samarbejder med SATA. Ombord på TAP Air Portugal serveres der gratis mad og drikke og du kan optjene Euro bonus point, da TAP Air Portugal er med i Star Alliance ligesom SAS. Ruten fra Kastrup og Hamborg flyves med Airbus 19 eller 320. Ombord på TAP Air Portugal kan du medbringe 20 kg. bagage og 5 kg. håndbagage. Skal du spille golf på den ferie på Madeira, kan du gratis medbringe golfbag. TAP Air Portugal tilbyder stop over i Lissabon.

KLM flyver flere gange dagligt fra Billund, Kastrup og Hamborg lufthavn via Amsterdam til Madeira. KLM er i dag verdens største flyselskab og tilhører samme gruppe som Air France. Ruterne til Madeira flyves med flere forskellige flytyper og du kan medbringe 20 kg. bagage og 5 kg. håndbagage. Du kan købe mad og drikke ombord. KLM er medlem af Sky Team , hvor der kan optjenes bonus point.

British Airways har med daglige afgange fra Billund, Kastrup og Hamborg lufthavn et godt rutenet til Madeira. Du rejser via London og flyver med et af British Airways moderne fly. Du kan medbringe 20 kg. bagage og 5 kg. håndbagage på ruten til Madeira. British Airways er medlem af One World, hvor du kan optjene bonus point.

Vi tager forbehold for ændringer i ruteplaner, bagageregler mv.