En ny storstilet reklamekampagne målrettet især udenlandske turister viser, hvorfor Portugal er et af de rejsemål, man bør opleve mindst én gang i livet.


Foto: Turismo de Portugal

Can’t skip Portugal

I en række lækkert produceret videoer ledsages smukke optagelser af en opfordring til at tage sig tid til at opleve verden med egne øje og ikke blot gennem Facebook, Instagram osv. Samtidig ønsker det portugisiske turistbureau, Turismo de Portugal, med kampagnen at gøre udenlandske turister opmærksom på, at Portugal er et helårsrejsemål. Dette budskab understreges i indledningen af hver video med oplysningen om, at alle optagelser er lavet om vinteren.

I fire videoer, som du kan se nedenfor, tages vi med til flere af Portugals mest kendte destinationer som Lissabon, Porto, Douro, Madeira og Azorerne. Vi får dog også glimt af en lang række mindre kendte dele af landet, som på fin vis illustrerer skønheden i Portugals mange oversete perler. Nok til mange uforglemmelige ferier.

Kampagnen lanceres ifølge Luís Araújo fra Turismo de Portugal i omkring 20 lande. Det inkluderer markeder som Nordeuropa, der ifølge Luís Araújo trænger til at blive ekstra “stimuleret”.

Du kan se mere om kampagnen på: www.cantskipportugal.com

Udenlandske turister tegnede sig sidste år for 32,28 millioner overnatninger i Portugal (landets egne rejsende bidrog med 15,23 millioner), hvilket var en stigning på 11,4 procent i forhold til 2015. Indtægterne fra turisme beløb sig til 12,7 milliarder. (kilde: Jornal de negocios)

Find mere inspiration til ferien i Portugal

Du kan finde masser af praktiske informationer og tips til din ferie i Portugal her på hjemmesiden. Vores artikler og rejsetips dækker natur- og kulturseværdigheder i hele landet og på de smukke øgrupper i Atlanten, Madeira og Azorerne.

Du kan for eksempel finde gode råd til en vinterferie med sol og varme i Portugal