World Travel Awards, der ofte kaldes rejsebranchens svar på Oscaruddelingen, er netop blevet uddelt i Europa, og årets uddeling var en succes for Portugal.


Lissabon, som modtog flere priser. Foto: Petteri Sulonen, Creative Commons.

Flere priser til Portugal

World Travel Awards uddeler hvert år priser i en lang række kategorier i verdens forskellige regionen. Denne gang skete uddelingen af de europæiske priser ved en ceremoni i Athen, hvor Portugal kunne notere sig en betydelige fremgang i antallet af priser.

Portugal tog således priser til Turismo de Portugal som Europas bedste turistkontor, Madeira som den bedste ø-destination og Lissabon som Europas bedste krydstogshavn og destination. Sammen med en række priser til portugisiske hoteller og resorts, samt til det nationale flyselskab TAP, nåede Portugal dermed op på hele 16 priser i år. En markant forbedring i forhold til sidste års 9 priser.

Kvalitet for pengene i Portugal

Det portugisiske turistkontor, Turismo de Portugal, vandt også i 2008 prisen som Europas bedste, ligesom Portugal i flere af de andre kategorier tidligere har vundet priser i den prestigefyldte konkurrence. Dertil kommer andre prisuddelinger og kåringer, hvor Lissabon, Porto og andre destinationer ofte fremhæves som nogle af Eruopas bedste. Det vidner om den brede vifte af kvalitetstilbud, man som turist i Portugal har at vælge imellem, og hvorfor Portugal bør stå højt på din liste over drømmerejsemål i Europa.

Du kan finde masser af tips og gode råd til ferien i Portugal her på hjemmesiden. Læs for eksempel indlægget Mest kvalitet for pengene i Portugal om, hvor der især er penge at spare på din ferie i Portugal. Besøg eventuelt også Portugals officielle turistkontors hjemmeside her