I første halvår af 2015 er der spillet over en halv million golfrunder i Algarve - et af Europas smukkeste golf-områder. Portugals sydligste region cementerer dermed sin position som en af Europas mest populære golf-destinationer.


Foto: Fevi in Pictures, Creative Commons.

Rekordmange golfspillere til Algarve

Særligt i andet kvartal rejste mange golfspillere til Algarve for at nyde godt af det milde klima og ikke mindst de gode baner. I forhold til samme periode sidste år blev der således spillet 35.000 flere runder, hvilket svarer til 190 flere per dag.

At Algarve dermed er godt på vej til at runde 1 million golfrunder i år skyldes ikke blot at flere golfspillere har fået øjnene op for det gode vejr, smukke omgivelser og kvaliteten af banerne. Mange tiltrækkes sandsynligvis også af, at Algarve har mange billige flyforbindelser til resten af Europa, og at man i forhold til mange andre populære golf-destinationer får mere ferie for pengene i Algarve.

Turistmyndighederne i Algarve har desuden i år lanceret nye PR-kampagner rettet specifikt mod golfspillere på for eksempel visitgolfalgarve.com

Golfrejser til Algarve

Der er flere danske rejsebureauer, som arrangerer golfrejser til Portugal, hvor Algarve hos de fleste udgør den ubetinget største destination.

Læs mere om Golfrejser til Algarve

Vil du kombinere golfspillet med kulturelle oplevelser i den portugisiske hovedstad, er der dog også mange golf-rejsebureauer som foruden Algarve tilbyder rejser til Lissabon-kysten. Dertil kommer muligheden for at spille golf i den unikke natur på Azorerne og Madeira.