Godt tilbud til golfspillere. Rejser du med Norwegian til Lissabon eller Faro i Portugal for at spille golf denne vinter, får du din golfbag med gratis.


Nyd det godt vejr og gode golfbaner i Portugal. Foto: fevisyu

Golf året rundt i Portugal

Et mildt klima og et væld af gode golfbaner gør Portugal til noget nær et paradis for golfelskere. Vil du holde dit spil ved lige og samtidigt tage en pause fra det danske vintervejr, er det derfor oplagt at benytte tilbuddet fra Norwegian til at tage på en billig golfrejse til Portugal i vinter.

Tilbuddet om gratis at medbringe din golfbag gælder, når du flyver med Norwegian fra København til Lissabon samt Faro ved Algarvekysten.

Golfrejsemål i Portugal

Algarve er ikke kun den største destination i Portugal for ferierejsende som søger smukke sandstrande, utallige soltimer og oplevelser for hele familien, men også når det gælder golfrejser. Udover golfrejser til Algarve har mange danske golfbureauer også Lissabon-kysten med deres program, et oplagt valg for dig som også ønsker at opleve den smukke portugisiske hovedstad.

Vil du kombinere din golfrejse med store naturoplevelser, er Azorerne og Madeira også værd at overveje. Læs mere om golf i Portugal

For at få din golfbag gratis med Norwegian til Portugal, skal du angive kampagnekoden ’birdie’, når du bestiller din flyrejse. Tilbuddet gælder København-Lissabon: Fra 17. oktober til 31. marts, København-Faro: Fra 16. november til 31. marts.

Meget mere end golf

Portugal er en ideel destination for dig, som ønsker en golfrejse med masser af kvalitet for pengene. Udover chancen for at spille på golfbaner af høj klasse, er en golfrejse til Portugal dog ikke mindst en chance for at opleve portugisernes berømte gæstfrihed, det dejlige køkken, smuk natur og masser af spændende seværdigheder.

Du kan læse mere om Portugals mange rejsemål og mulighederne for at spille golf her på hjemmesiden.