Lissabon bliver mere og mere populær som destination for grupper, både når vi taler om grupper, der rejser på ferie eller til en begivenhed, men i høj grad også til grupper i forretningsmæssig øjemed. Lissabon tilbyder alle tænkelige faciliteter som mødefaciliteter, god infrastruktur, et godt udvalg af hoteller, mange seværdigheder og ikke mindst et meget rimeligt prisniveau.


De berømte sporvogne i Lissabon. Kilde: Dr.G.Schmitz

Rejsebureauer med speciale i grupperejser til Lissabon

Blandt alle danske rejsebureauer finder du flere, som er specialister i grupperejser til Lissabon. Der er naturligvis stor forskel på hvilke typer af grupperejser, der skal arrangeres, så et godt råd er at indhente inspiration og tilbud på din grupperejse til Lissabon fra flere rejsebureauer. Ligeså er det altid oplagt at kontakte Portugals Turistbureau, som kan hjælpe med gode råd og vejledning!

PortugalBureauet

Som navnet siger er PortugalBureauet specialist i Portugal og arrangerer hvert år utallige grupperejser til Lissabon. PortugalBureauet har de rigtige kontakter og dansk personale i Lissabon.

Svante Rejser

Svante rejser er også specialist i Portugal og dermed Lissabon.

BCD Travel

BDC Travel er specialist i Erhvervsrejser, og arrangerer bl.a. grupperejser til Lissabon

Carlson Wagonlit

Et af verdens største rejsebureauer – har også en afdeling I Danmark, der bl.a. arrangerer grupperejser til Lissabon.

FDM Travel

FDM Rejser er et all round rejsebureau, og er ikke specialist i Lissabon, men arrangerer hvert år en del grupperejser over hele verden.

GrupperejseBureauet

Som navnet siger, er det Grupperejser, der her er i forum ,og også Lissabon er på listen med rejsemål.

Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa er specialister i rejser med dansk rejseleder og har bl.a. et stort udvalg af grupperejser til Lissabon

Tilbud på grupperejser til Lissabon!

Prisen er altid en vigtig faktor, uanset om man rejser på egen hånd eller i en gruppe. Som regel hænger pris og kvalitet jo sammen, og det gælder i høj grad, når man taler om grupperejser. Derfor er det også et godt råd altid at bestille din grupperejse hos rejsebureauer, der er specialister i netop Lissabon, for hvad glæde har man af rejsen, hvis prisen var billigst, men rejsen ikke lever op til forventningerne.
Nedenstående er 3 gode råd ud af mange, som du bør tænke over, når du bestiller en grupperejse til Lissabon. Har du andre gode råd, eller har du selv arrangeret en grupperejse til Lissabon, så skriv et rejsetip til glæde for andre.

  1. Maden, der indgår: Er det almindelig halvpension på hotellet, som ofte er af en mindre god kvalitet, eller er det på lokale restauranter, som er kendt af rejsebureauet.
  2. Er udflugterne med dansk rejseleder eller blot en lokal guide, der taler engelsk. Hvis der f.eks. indgår virksomhedsbesøg, er det så fagligt kompetente personer, der stå for besøget, eller blot en tilfældig ansat, der skal vise rundt.
  3. Er alle udgifter inkluderet, dvs. lokale skatter i Lissabon, entre til seværdigheder og drikkevarer etc. Det er mange små beløb, som kan blive afgørende på den endelige pris.