Oplevelser og traditionel charme på Portugals historiske herregårde.

Portugals traditionelle boliger fyldt med deres enorme arkitektur repræsenterer den historiske arv fra det 17. og 18. århundrede. De fleste findes i det nordlige Portugal.

Prøv at besøg disse herregårde som gæst af en portugisisk familie. Disse familier vil byde på en varm velkomst og forsyne dig med en fascinerende information om stedets arkitektur, kunstværker og måske lade dig se med i familiealbummet. Du vil sætte pris på faciliteterne i disse pragtfulde huse nogle af dem med egen swimmingpool.

Spis middag med familien og de andre gæster og nyd den traditionelle portugisiske kogekunst suppleret med egnens bedste vine. Grib chancen for at prøve en Vinho Verde, en mousserende vin som en forfriskende aperitif.

Der findes også mange udendørs aktiviteter. Tag på cykeltur, fisketur eller jagt, eller spil golf på en af de mange baner. Eller hvad med en stille gåtur eller ridetur i det smukke landskab?

De portugisiske herregårde kaldes også for pousadas. Hvis du er interesseret kan du læse mere om Portugals pousadas på Wikipedia (engelsk).