Hotel Four Views Baia er beliggende højt hævet på en bakketop med en enestående udsigt ud over Funchal by og hele bugten. Her har du en skøn kombination af et byhotel og et resort. Der er blot 10 minutters gang til Funchals by og dens store udbud af både historiske bygninger, små snørklede gader og stræder, spændende spisesteder og alle slags butikker.Hotellet er smukt indrettet med fine dekorationer og flotte, stærke farver. I hotellets Bay View Restaurant rettes morgenmadsbuffeten an, og det er også her, du kan nyde din aftensmad enten som buffet eller efter a la carte-kortet. Frokosten kan passende indtages ved poolens Deck Bar, der er leveringsdygtig i sandwich, salater og naturligvis kølige drikke, og aftenen kan sluttes af med en godnat-drink under ledsagelse af lidt hyggemusik i Woogie Boogie Cocktail Bar.

De 231 værelser ligger fordelt på hotellets ni etager og har alle møbleret balkon med udsigt over haven eller havet. Der er dobbeltseng, sofa, skrivebord med spejl og stol, kabel-TV, minibar/køleskab, kaffe-/te-faciliteter aircondition, safetybox mod betaling og velfungerende badeværelse med hårtørrer. I hotellets studios er der desuden fuldt udstyret tekøkken samt spisebord og –stole.

Man kan næsten ikke andet end blive betaget af hotellets vidunderlige swimmingpool, hvorfra der er en fabelagtig udsigt over byen og havet. Poolen, der året rundt er opvarmet til omkring 22 grader, er omgivet af en dejlig terrasse møbleret med solsenge og parasoller. I forbindelse med spa-og wellnesscenteret ”Spa Four Feeling” findes desuden en indendørs pool samt jacuzzi.

Der er gratis WiFi/trådløst internet i området omkring baren og receptionen. Det er muligt mod betaling at benytte hotellets PC eller få internetadgang på værelset.

Adresse

Hotel Four Views Baia ****
Rua das Maravilhas 74
9000-177 Funchal, Madeira, Portugal
Hotellets hjemmeside finder du her