Hotel Quinta do Sol er en moderne, 6-etager høj hotelblok, der ligger med udsigt over havet, 800 m fra Funchal centrum og 1 km fra stranden


Hotel Quinta do Sol, Madeira

Moderne bekvemmelighed

De 161 værelser med air-condition har en enkel hvid indretning med mønstrede sengetæpper og gardiner og med udgang til balkon med hav- eller haveudsigt. Moderne bekvemmeligheder inkluderer satellit TV, køleskab, sikkerhedsboks, telefon med direkte opkald og internetforbindelse.

Marmorbadeværelserne er udstyret med badekar, bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Gæsterne kan dyppe sig i den store, opvarmede udendørs pool, eller slappe af på en solseng på kanten af poolen, mens børnene har det sjovt i soppebassinet.

Motionsrum og spa på Hotel Quinta do Sol

Ønsker man at holde sig i god form, kan man træne i motionsrummet, og derefter slappe af i saunaen eller den varme spa. Magnolia Restauranten serverer internationale retter og buffet, og pool-baren Palm Bistro tilbyder en let frokost, snacks og drinks og er åben hele dagen. Om aftenen kan gæsterne snakke over en drink i pianobaren, eller spille en omgang pool eller kort i bridgerummet. Der er fri parkering, og de, der måtte være interesseret i sightseeing, kan bruge internettet til at planlægge en tur.

Turister kan besøge Lidoen og turistkontoret, 2 km væk, udforske Madeiras østkyst, 3 km væk, og handle i øens største indkøbscenter, 5 km fra Hotel Quinta do Sol. Madeira Funchal International Airport ligger 20 km fra hotellet, med en køretid på ca. 30 minutter.