På Portugal.dk kan du finde hoteller på Madeira og links til de forskellige hoteller og rejsebureauer, der arrangerer rejser til Madeira.


Pool og havudsigt på Quinta Penha Franca Mar på Madeira

Vil du bestille et billigt hotel online, så prøv en søgning i hotel-søgemaskinen her på siden. Har du et godt tip om et hotel på Madeira, så skriv et rejse-tip så andre kan få glæde af dine oplevelser.
Madeira har en bred vifte af overnatningsmuligheder, som spænder lige fra små hoteller og byhuse til palæer, pousadas og luksushoteller, såsom Savoy Resort og Reid’s Palace. Du kan vælge at bo på hotel i hovedbyen Funchal, som tilbyder hoteller, der ligger midt i den gamle bydel. Dog er langt de fleste hoteller i Funchal placeret i området omkring lidoen, ca. 1 til 2 kilometer fra centrum af Funchal.

Hoteller rundt på Madeira

Mange vælger at bo på forskellige hoteller på en ferie til Madeira. F.eks. kan man vælge en af de populære rundrejser i bil, hvor man overnatter på hotel i forskellige byer og områder på øen. Du finder mange små lokale og hyggelige hoteller rundt på øen, og meget ofte er de drevet af familien selv. Ønsker du at bo helt tæt på naturen og måske vandre på din ferie, så kig efter hoteller eller quintas der reklamerer med deres beliggenhed i naturskønne omgivelser. Det er altid en god ide at afslutte rejsen i Funchal, da man her er tæt på lufthavnen og bor du på hotel i Funchal, behøver man nødvendigvis ikke billeje.

Ferielejligheder eller hoteller på din rejse til Madeira

Ferielejligheder kan være et godt alternativ til et hotel, specielt hvis man er flere, der rejser sammen. En ferielejlighed har altid et køkken og så forskellige antal stuer og soveværelser. På mange hoteller tilbyder man også ferielejligheder, således at man kan benytte de samme faciliteter og evt. bestille morgenmad.

Find dit hotel i vores store udvalg af hoteller på Madeira

Søg online efter billigt hotel og ferielejlighed overalt på Madeira – vælg et hotel i Funchal eller Lidoen, som ligger i udkanten af Funchal, hovedbyen på Madeira. Du kan også vælge at bo nogle dage på et hotel på nordkysten eller midt i de smukke bjerge og afslutte ferien med ophold på et hotel i Funchal. Vi søger efter priser på hotel og ferielejlighed fra samtlige hoteller på Madeira.

Hotel-søgemaskinen fra TravelForum sammenligner priser og finder ledige hotelværelser fra alle hoteller på Madeira.

Skal du bruge et hotel på Madeira finder du et stort udvalg af 4 og 5 * hoteller, men søger du hotel i den lavere ende af prisskalaen, er udvalget af 2 og 3* hoteller de seneste år blevet mindre. Det skyldes, at Madeiras regering har valgt, at man ikke giver byggetilladelse til nybygning af et hotel, hvis det er under 4 stjerner, dog kan et hotel opnå tilladelse til ombygning, hvis det allerede er et 3-stjernet hotel.

Her ser du et udvalg af hoteller på Madeira – du kan læse en nærmere beskrivelse af alle hoteller i hotel-søgemaskinen, ligesom du også her finder priser, kort med beliggenhed, foto af hotellerne og meget mere. Rækkefølgen af hotellerne i denne liste er tilfældig, ligesom hotel stjerne er de officielle og fra hotellernes egen hjemmeside. Søger du hotel i hotel-søgemaskinen, så vær opmærksom på, at priserne som udgangspunkt altid er med morgenmad, men at flere hoteller, som annoncerer med tilbud, har priser uden morgenmad.

Hotel Reids palace 5 * vel nok det mest kendte hotel ikke bare på Madeira, men i hele Portugal. Rejser du til Madeira, er det en oplevelse at drikke te på Hotel Reids, også selvom du ikke bor på hotellet.

Læs mere om Hotel Reids Place i Funchal her

Hotel Melia Madeira Mare Resort og Spa 5 stjerner er et af de nye moderne 5-stjernede hoteller på Madeira og tilbyder alle tænkelige faciliteter og naturligvis havudsigt.

Læs mere om Hotel Melia Madeira Mare Resort og Spa her