I Portugal finder du et stor udvalge af hoteller og ferieboliger til meget fornuftige priser hvis du sammenligner med andre rejsemål i Europa som f.eks Italien og Frankrig. Der er mange danskere, der efterspørger Bed & Breakfast eller privat indkvartering. Det findes praktisk talt ikke i Portugal. Det nærmeste, du kommer det, er ’Turismo Rural’.


Bo på en af de mange Pousada´s i Portugal

Go’nat i Portugal

Der er glimrende hoteller og ferieboliger i alle prisklasser i hele Portugal, og nogle af Europas bedste resort-områder finder du i Cascais og i Algarve. Vil du bo billigt, vælg da et pensão (pensionat). Generelt er der god overensstemmelse mellem pris og kvalitet, uanset om man vælger at bo dyrt eller billigt.

En herregårdsnat

Nogle af de mest spændende og mere personlige former for indkvartering er Turismo de Habitação, Agroturismo og Turismo Rural. Der er tale om indkvartering på landet, ofte på herregårde eller vingårde.

Pousadas de Portugal

De utrolig smukt istandsatte pousadas er en slags hoteller, ofte indrettet i historiske eller naturskønne omgivelser. Alle pousadas er af meget høj kvalitet, og de tilhørende restauranters personale er specialister i lokal mad og vine.