De to danske firmaer Vinport og Wineandbarrels fra henholdsvis Espergærde og Hillerød er specialister i import af portugisiske og spanske kvalitetsvine, delikatesser samt vintilbehør. De har længe haft et tæt samarbejde og mener, at det er på tide at den iberiske identitet formidles i Danmark.


Kilde: Feliciano Guimarães

Mere kendskab til portugisisk og spansk kultur

Ifølge arrangørerne virker det som om, at danskerne har meget lidt kendskab til den spændende forhistorie og de kulturelle forhold, som Portugal og Spanien har tilfælles. Dette har de tænkt sig at lave om på.

Vinsmagning og mere i smukke omgivelser

Af samme grund står Vinport i tæt samarbejde med Wineandbarrels for et enestående arrangement – Vinsmagning af iberiske vine fra Wineandbarrels og Vinport, som afholdes lørdag d. 26. marts kl. 16.00-18.00 i Vinports smukke og hyggelige butik i Espergærde.

Program

Arrangementets program inkluderer smagning på skiftevis fire omhyggeligt udvalgte portugisiske og fire spanske kvalitetsvine fra forskellige portugisiske og spanske vinregioner. Samtidig vil der opvartes med dejligt brød og udsøgt portugisisk olivenolie, og man vil kunne prøve dessertvinemed nødder og lækker chokolade. Undervejs er der underholdning med spændende fakta og sjove historier omkring vinene og producenterne.
Vinport og Wineandbarrels glæder sig til en fornøjelig, samt lærerig iberisk eftermiddag. Desuden vil der være gode tilbud på alle smagsvinene og meget mere.

Praktisk information om arrangementet

Prisen er 250,- pr. person og billetterne kan bestilles på vinports hjemmeside: www.vinport.dk (under vinsmagning/kalender). Spørgsmål vedrørende vinsmagningen kan stilles til Lars (mobil 26270727) eller Jakob (mobil 40355584). Billetsalget lukkes d. 23. marts kl. 20.00.

Tidspunkt: Lørdag den. 26. marts 2011, kl. 16.00 – 18.00

Sted: Gl. Brovej 1, 3060 Espergærde
3060 Espergærde

Até à vista! Hasta la vista!