Den 7, 8 og 9. juli vil Santa Catarina Park være scene for et af årets kulturelle højdepunkter, Funchal Jazz Festival. En begivenhed som allerede i kraft af sin kvalitet har vundet en plads fremtrædende blandt de internationale musikfestivaler.


John Scofield spiller på årets festival i Funchal. Kilde: Gergely Csatari

Funchal Jazz festivalen er vokset med årene og er blevet en del fremtrædende del af det kulturelle liv i Funchal.

Denne 12. udgave af Funchal Jazz Festivalen vil samle store navne fra både den portugisiske og internationale jazzscene blandt andre legendariske John Scofield. Udover koncerterne i parken vil festen fortsætte ud på natten med “Jam Sessions” på tagterrassen hos Hotel 360 “The Vine”, hvor den fantastiske udsigt over Funchal samtidigt kan nydes.

Festivalen vil komplementere Funchals mange attraktioner og seværdigheder, og sammen med det gode klima på Madeira og den venlige lokal befolkning igen i år vil tiltrække besøgende fra nær og fjern.

Der er allerede mange gode grunde til at holde ferie på Madeira, og Funchal Jazz Festival er endnu en. Tag til koncerter i den hyggelige Pargue de Santa Catarina, og få en uforglemmelig musikoplevelse omgivet af frodige haver.

Find praktiske informationer og koncertprogram på festivalens egen hjemmeside her