Kulturrejser Europa, der er en Danmarks førende specialister, når det gælder at arrangere kulturrejser til Portugal, Spanien, Italien og Frankrig, lancerer nu langtidsferier som ny rejseform, herunder langtidsferie til Algarve.


En langtidsferie med Kulturrejser Europa kan være sæligt attraktiv i de danske vintermåneder, hvor der endnu er rig mulighed for sol på Algarvekysten

Langtidsferier i Portugal og Spanien

Kulturrejser Europa lægger i første omgang ud med langtidsferier på rejsemål i Portugal og Spanien, der i forvejen er meget populære blandt rejsebureauets mange loayle rejsende, og som kan byde på en klimatisk forfriskelse midt i de lange og kolde danske vintermåneder. Det drejer sig foreløbigt om en langtidsferie på Algarvekysten i 22 dage, og en langtidsferie i Andalusien, Spanien, ligeledes i 22 dage. Netop i vintermånederne er der mulighed for at tage på en langtidsferie til særlige attraktive priser, da de nævnte populære destinationer sænker priserne væsentligt uden for sæsonen.

Langtidsferie på Algarve i 22 dage

Langtidsferien på Algarve byder på alle Algarvekystens dyder, såsom en fantastisk kyststrækning, en unik og særdeles velsmagende gastronomi, masser af smukke strande og et attraktivt klima, hvor gennemsnitstemperaturen i vintermånederne ligger lige under 20 grader, og med muligheder for masser af sol.

Under opholdet vil du bo på det fire-stjernede lejlighedshotel, Solaqua, der ligger i gåafstand til Albufeira. Hotellet har indendørs og udendørs swimmingpool, og lejlighederne har både separat opholdststue, fuldt udstyret køkken og balkon med udsigt til hav og pool.

Med i rejsens pris er både en række spændende udflugter og helpension den første uge, samt halvpension de sidste to uger. Den samlede pris for rejsen begynder ved de særdeles attraktive 7995 kr., men prisen afhænger af afrejsedatoen.

Langtidsferie i Andalusien i 22 dage

Kulturrejser Europa udbyder også en langtidsferie i Andalusien i 22 dage. Andalusien byder – ligesom Algarve – på et fantastisk klima i de danske vintermåneder, med masser af solskinstimer og behagelige temperaturer, især ved kysten.

Du vil under opholdet bo på det fire-stjernede Hotel Sol Don Pedro, der ikke bare har et dejligt haveanlæg, men også adgang til strandpromenade. Alle værelserne har møbleret balkon med udsigt til enten by eller bjerge. Der er dog mulighed for at tilkøbe sig udsigt til hav og pool.

Desuden byder langtidsferien på udflugter til Gibraltar og den legendariske mauriske kongefæstning Alhambra i Granada, med mulighed for tilvalg af yderligere udflugter til byerne Córdoba og Ronda. Med i prisen er også halvpension i 21 dage på Hotel Sol Don Pedro.

Du kan her læse mere om langtidsferie med
Kulturrejser til Portugal